BICIKLIS VÁROS – ÁLTALÁNOS ISKOLAI ONLINE RAJZVERSENY

FELHÍVÁS

A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (PKK) a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával a TOP-6.4.1-15-PC1-2016-00004 „Nyugati városrészi kerékpárút megvalósítása” projekthez kapcsolódó szemléletformálás tárgyában kötött szerződése értelmében rajzpályázati versenykiírást tesz közzé „BICIKLIS VÁROS” témakörben.

Pályázni egy A/4 méretű, keret (paszpartu) nélküli rajzzal lehet. A rajz elkészítéséhez tetszőleges rajztechnika használható (ceruza, vízfesték, zsírkréta, stb.).

A versenyben 1–8. osztályos tanulók vehetnek részt. A rajzoknak a biztonságos közlekedést kell bemutatniuk, vagy egy olyan várost, ahol a biciklis közlekedés hangsúlyosabban érvényesül.

A résztvevők csak egy-egy pályaművel versenyezhetnek. A pályázaton csak olyan alkotással lehet nevezni, amelyik más pályázaton még nem vett részt.

Nevezni a pályaműről készített fotó beküldésével lehet. A fotó készülhet telefonnal, iskolai szkennerrel, fényképezőgéppel, de csak jó minőségű (2–5 MB) felvételt tudunk elbírálni.

A versenyműveket a nyeremenyjatek@pecsikommunikacio.hu e-mail címre várjuk. A képek címéhez alsó kötőjellel kérjük hozzácsatolni a pályázó KÓDNEVÉT (tehát nem a valós nevét) és hogy hányadik osztályos. (pl.: biciklivel a városban_karikalandor_8). A képek elbírálása így anonim módon történhet. A kódnevek feloldása a győztesek esetében a beérkezett e-mail címeken keresztül történik majd.

Beküldési határidő: 2021. október 25.

A rajzokat egy biciklis és kommunikációs szakemberekből álló zsűri bírálja el. Ezt követően az eredményhirdetés várható időpontja: 2021. október 27.

Nyereménykategóriák:

I. helyezett: 50.000 Ft

II. helyezett: 30.000 Ft

III. helyezett: 20.000 Ft

IV. helyezett: 15.000 Ft

V. helyezett: 10.000 Ft

 

A nyerteseknek a versenydíjak, bruttó összegek postai úton, kupon formájában kerülnek kiküldésre. A nyereményutalványokat az Outdoor Paradise (7621 Pécs Ferencesek útja 48.) üzletében vásárolhatjátok le.

A rajz beküldésével egyidejűleg a pályázók elismerik, hogy az elkészített pályamű a saját alkotásuk, nem másolták, és engedélyezik annak megjelenítését a PKK felületein. A beküldött rajzot a PKK saját csatornáin korlátozás nélkül jogosult felhasználni és terjeszteni.

Fokozott figyelemmel közlekedjünk!