Bringázd körbe – formációs verseny

FELHÍVÁS

A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (PKK) a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával a TOP-6.4.1-15-PC1-2016-00004 „Nyugati városrészi kerékpárút megvalósítása” projekthez kapcsolódó szemléletformálás tárgyában kötött szerződése értelmében formációs versenykiírást tesz közzé.

A pályázók feladata, hogy a kerékpárjuk és egy GPS navigációs rendszer segítségével minél érdekesebb alakzatokat rajzolnak ki Pécs közigazgatási határán belül, térképen (pl.: Strava vagy más kerékpáros app).

A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri értékeli és az 5 díjazott értékes nyereményekkel gazdagodik.

A játék időtartama: 2021. szeptember 25. – október 25.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2021. október 27.

Nyereménykategóriák:

I. 50.000 Ft
II. 30.000 Ft
III. 20.000 Ft
IV. 15.000 Ft
V. 10.000 Ft
 

A versenyműveket tartalmazó képeket printscreeneket a nyeremenyjatek@pecsikommunikacio.hu e-mail címre várjuk. A képek címéhez alsó kötőjellel kérjük hozzácsatolni a pályázó KÓDNEVÉT (tehát nem a valós nevét pl.: kerekparos_kalandor). A képek elbírálása így anonim módon történhet. A kódnevek feloldása a győztesek esetében a beérkezett e-mail címeken keresztül történik majd.

A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük nyereményeik átvételének feltételeiről. Hogy pontosan hol vásárolhatjátok le őket, nemsokára kiderül 😉

A fotó beküldésével egyidejűleg a pályázók elismerik, hogy az elkészített pályamű a saját alkotásuk, nem másolták, és engedélyezik annak megjelenítését a PKK felületein. A beküldött rajzot a PKK saját csatornáin korlátozás nélkül jogosult felhasználni és terjeszteni.