Bringázz izomból – teljesítmény-verseny

FELHÍVÁS

A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (PKK) a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával a TOP-6.4.1-15-PC1-2016-00004 „Nyugati városrészi kerékpárút megvalósítása” projekthez kapcsolódó szemléletformálás tárgyában kötött szerződése értelmében teljesítmény-versenykiírást tesz közzé.

A verseny résztvevői az adott időszakon belül, a Pécsi Járás területén – egy GPS navigációs rendszer segítségével rögzített – legtöbb letekert kilométerrel versenyezhetnek. A versenyhez való részvételhez szükséges az okos eszközre letöltött Strava applikáció és regisztráció, ahol a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. által létrehozott kihívásokhoz, szükséges csatlakozni.

Csatlakozom a kihíváshoz – STRAVA // Bringázz izomból
1. Kövesd a Strava profilt: https://www.strava.com/athletes/92524738
2. Meghívunk és indulhat a kihívás, hívd meg barátaidat is 🙂

Kihívás indulása: 2021. szeptember 27.

Az az első 5 versenyző, aki az adott időszak alatt a legtöbb km-t letekeri, értékes nyereményekkel gazdagodik.

A játék időtartama: 2021. szeptember 27. – október 27.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2021. október 29.

Nyereménykategóriák:

I. 50.000 Ft
II. 30.000 Ft
III. 20.000 Ft
IV. 15.000 Ft
V. 10.000 Ft

A versenyműveket tartalmazó képeket printscreeneket a nyeremenyjatek@pecsikommunikacio.hu e-mail címre várjuk. A képek címéhez alsó kötőjellel kérjük hozzácsatolni a pályázó KÓDNEVÉT (tehát nem a valós nevét pl.: kerekparos_kalandor). A képek elbírálása így anonim módon történhet. A kódnevek feloldása a győztesek esetében a beérkezett e-mail címeken keresztül történik majd.

A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük nyereményeik átvételének feltételeiről. A kuponokkal érvényesített bruttó pénzdíjak a pécsi Decathlon áruházban vásárolhatóak le.

A fotó beküldésével egyidejűleg a pályázók elismerik, hogy az elkészített pályamű a saját alkotásuk, nem másolták, és engedélyezik annak megjelenítését a PKK felületein. A beküldött rajzot a PKK saját csatornáin korlátozás nélkül jogosult felhasználni és terjeszteni.

Támogatónk:  Decathlon Pécs