Kultúrbringa

FELHÍVÁS

A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (PKK) a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával a TOP-6.4.1-15-PC1-2016-00004 „Nyugati városrészi kerékpárút megvalósítása” projekthez kapcsolódó szemléletformálás tárgyában kötött szerződése értelmében kulturális – kerékpáros versenykiírást tesz közzé.

A résztvevők Pécs város kulturális örökségének egyes elemeit összefűző, tematikus bicikliutak összeállításával és bemutatásával versenyezhetnek. A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri értékeli és az 5 díjazott értékes nyereményekkel gazdagodik.

A játék időtartama: 2021. szeptember 25. – október 25.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2021. október 27.

Nyereménykategóriák:

I. 50.000 Ft
II. 30.000 Ft
III. 20.000 Ft
IV. 15.000 Ft
V. 10.000 Ft

A versenyműveket (kötelező tartalom: útvonal rövid, szöveges leírása, GPS koordinátákkal való kiegészítése, fotókkal illusztrálása) a nyeremenyjatek@pecsikommunikacio.hu e-mail címre várjuk. A pályaművek címéhez alsókötőjellel kérjük hozzácsatolni a pályázó KÓDNEVÉT (tehát nem a valós nevét pl.: kerekparos_kalandor). A képek elbírálása így anonim módon történhet. A kódnevek feloldása a győztesek esetében a beérkezett e-mail címeken keresztül történik majd.

A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük nyereményeik átvételének feltételeiről. A nyereményutalványokat az Outdoor Paradise (7621 Pécs Ferencesek útja 48.) üzletében vásárolhatjátok le.

A pályaművek beküldésével egyidejűleg a pályázók elismerik, hogy az elkészített pályamű a saját alkotásuk, nem másolták, és engedélyezik annak megjelenítését a PKK felületein. A beküldött rajzot a PKK saját csatornáin korlátozás nélkül jogosult felhasználni és terjeszteni.

Fokozott figyelemmel közlekedjünk!