No photo has been submitted for the contest. Be the first!

A Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (PKK) a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával a TOP-6.4.1-15-PC1-2016-00004 „Nyugati városrészi kerékpárút megvalósítása” projekthez kapcsolódó szemléletformálás tárgyában kötött szerződése értelmében kreatív, selfi versenykiírást tesz közzé.

A résztvevők Pécs város kulturális örökségének egyes elemeit összefűző, tematikus bicikliutak összeállításával és bemutatásával versenyezhetnek.

Pályázni a nyugatikerekparut.pecs.hu/selfizz-es-nyerj/ oldalon található felületen keresztül lehet. Személyenként 1 fotó feltöltésével (max. 2 Mb / fotó). Feladat, a feltöltött fotóra, minél több like/kedvelés szerzése. Érdemes mozgósítani a családot, barátokat is J.

Nyertesek: az első 3 legmagasabb kedvelésszámmal, like-kal rendelkező játékos jogosult a nyeremények átvételére, a legmagasabb pontszámú játékos jogosult a legnagyobb értékű nyereményre.

A játék időtartama: 2021. szeptember 25. – október 25.

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2021. október 27.

Nyereménykategóriák:

I. helyezett: 30.000 Ft
II. helyezett: 20.000 Ft
III. helyezett: 10.000 Ft

A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük nyereményeik átvételének feltételeiről. A nyereményutalványokat az Outdoor Paradise (7621 Pécs Ferencesek útja 48.) üzletében vásárolhatjátok le.

A pályaművek beküldésével egyidejűleg a pályázók elismerik, hogy az elkészített pályamű a saját alkotásuk, nem másolták, és engedélyezik annak megjelenítését a PKK felületein. A beküldött rajzot a PKK saját csatornáin korlátozás nélkül jogosult felhasználni és terjeszteni.

Fokozott figyelemmel közlekedjünk!